TSH Valpovka jedna je od vodećih proizvođača stočne hrane u Hrvatskoj. Instalirani kapaciteti u visni 35.000 t godišnje s tržišnim udjelom u ukupnoj proizvodnji RH od 5%, te s udjelom u izvozu stočne hrane sa 10%.

Danas je tvornica stočne hrane Valpovka moderna tvornica sa novoinstaliranim linijama za peletiranje i melasiranje krmnih smjesa te linijom za ekstrudiranje. Automatizirano upravljanje s jednog mjesta zajedno s ugrađenim mikrokomponentnim stanicama minimizirao je utjecaj čovjeka na tijek sirovina što sve pridonosi daljnjem usavršavanju kvalitete proizvoda. U sastavu Tvornice radi i vlastita premiksana koja osim premiksa proizvodi i dodatke stočnoj hrani na području Slavonije I Baranje.

Na području Slavonije i Baranje Valpovka je tržišni lider. Naše prednosti su:

- 50 GODINA TRADICIJE I ISKUSTVA

- ime VAPOVKA I LOGO DJETELINE sa četiri lista postali su sinonim za kvalitetu I sinonim za stočnu hranu

- KVALITETA

- najnovija tehnologija proizvodnje

- visoki udio domaćih sirovina

- djelujemo u s zatvorenom sustavu proizvodnje (od vlastite proizvodnje žitarica do proizvodnje svježeg mesa I mesnih prerađevina)

- VLASTITA PREMIKSANA za proizvodnju premiksa I dodataka stočnoj hrani

- VLASTITA MALOPRODAJNA MREŽA sa 36 poljoapoteka na području Slavonije, Baranje I Središnje Hrvatske

Poslovni ciljevi:

Još snažnija prodiranje na tržište Slavonije i Baranje. Povećanje izvoza i tržišnog udjela u Republici Hrvatskoj. Modernizacija vlastite distribucijske mreže, održavanje visoke kvalitete proizvoda i podizanje kvalitete usluga (dostava robe, savjetovanje I sl.) na višu razinu. Oplemenjivanje kvalitete Valpovke u mesnim proizvodima Valvite kroz razvoj vlastite sirovinske osnove (razvoj farmi). Zadovoljstvo i lojalnost naših kupaca.